keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Jatkoa seuraa...

Heippa,

en tiedä, mahtaako tätä enää kukaan lukeakaan, mutta ajattelin kuitenkin infoilla teille ilouutisen: bloggaaminen jatkuu! Päätimme miehen kanssa alkaa pitää blogia pääsääntöisesti ruoanlaitosta. Jos siis tässä blogissa olleet ohjeet ja ruoanlaittoon liittyvät ajatukset ovat olleet kiinnostavia, niin siirtykää ihmeessä lukemaan uutta blogiamme nimeltään

pikkubrunssi

Päivitystahdista ei ole vielä minkäänlaista ajatusta. Lähinnä haluaisimme saada resepteistä kommentteja, sekä hyviä että huonoja. Olisi erityisen hauskaa, jos reseptit kirvoittaisivat ilmoille keskustelua. Toinen hyvä syy alkaa pitää blogia on saada uudet kokeilut kirjatuksi ylös, jotta eivät pääsisi unohtumaan. Pikkubrunssi toimii meille siis myös eräänlaisena keittokirjana. Ja ehkä joskus sekin unelma toteutuu ihan kansiin saakka.

Pikkubrunssi-blogin nimi tulee siitä, että käsitteenä brunssi on mielestämme yhdistelmä rentoutta, ystäviä, ihanaa ruokaa ja kiireettömyyttä. Joskus sitä valmistellaan pitkään ja hartaasti rakkaudella, kun taas toisinaan kelpo brunssin voi roiskaista kasaan myös edellisen päivän tähteistä tai päiväyksiä paukuttelevista elintarvikkeista. Voih, mikä tylsä sana elintarvike onkaan. Muutetaan se heti paikalla nautintotarvikkeeksi.

Maistuvia hetkiä keittiöihinne toivottaa Pilkku ja Mies



P.S. Teaseriksi kuva pikkuisesta karitsanpaistista, jonka valmistimme eilen illalla... Ohje löytyy piakkoin täältä.

Ei kommentteja: