sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vankilagolfia ja akvaarioravintola Submarino

Noniin, nyt meillä on täällä taas vieraita. Kun appivanhemmat saapuivat, niin lähdimme rannalle ja aallonmurtajalle kävelylle. Aallonmurtajan päädyssä on pieni terassi ja käytiin sitten siinä siemaisemassa yhdet juomat. Aurinko paistoi kivasti, mutta pientä tuulta oli myös.

Illalla tehtiin tässä meillä ruokaa ja aikaiseksi saatiin ribsejä, ranskalaisia ja hedelmäpainotteinen aikaisemmin mainitsemani salaatti. Jälkkäriksi piti olla kasa tuoreita hedelmiä, mutta kaikki olivat sen verran kylläisiä, että päätettiin skipata ne. Olihan kellokin jo aika paljon ja päästiin vasta joskus puolenyön aikaan nukkumaan.

Eilen oli startti golffaamaan ja muutaman harha-autoilun jälkeen päästiin kentälle. Picassentin lähellä olevan kenttä on rakennettu aivan vankilan viereen ja sen vuoksi tunnelma olikin aika erilainen verrattuna muihin kenttiin, joilla olen käynyt. Valtavat muurit ympäröivät vankilaa ja sieltä saattoi kesken kierroksen kuulua erilaisia kuulutuksia vangeille. Olisi ollut jännä tietää, mitä siellä kuulutettiin. Ikävä kyllä sää ei ollut kaikista paras, vaan saatiin pelata (itse olin mukava "kuskina", eli huristelin golfkärryllä) tuulisessa ja pilvisessä säässä. Sadetta ei onneksi ollut, mutta shortsit olivat kyllä turhan heppoisa vaatetus siihen säähän. Asteita oli ehkä jotain 17-18, mutta tuuli todella viilensi tuntua aika lailla. Kierros meni pelaajilta ihan hyvin alun takkuilujen jälkeen. Tekivätpä porukan miehet kaksi birdietäkin molemmat! Eipä siis huono aloitus tälle kaudelle.

Golfin jälkeen suunnattiin lounaalle tuohon meidän alakertaan ja napattiin siitä ne hyperohutpohjaiset pitsat.  Sitten vähän lepoa ja miehen vanhemmat sen jälkeen tähän meille Aqua de Valencialle, eli sille sangriatyyppiselle juomalle, joka sisältää tuorepuristettua appelsiinimehua, appelsiinisiivuja, cavaa ja cointreauta. Hyvää oli!

Illallispaikkana oli tuttu akvaario ja siellä oli jälleen älyttömän hyvät ruoat. Miljööhän on mitä jännittävin, kun ohitse ui koko ajan "tavallisten kalojen" lisäksi haita ja rauskuja. Maisteltiin vähän toistemme ruokia ja näin saikin hyvän kuvan ravintolan useammastakin annoksesta. Ja maistuviahan ne olivatkin!

Tänään appivanhemmat menevät keskenään pelaamaan ja me vietetään tässä alkupäivä kahdestaan, koirien kanssa tietty. Suunnitelmissa rauhallista käppäilyä tuolla aurinko0isessa säässä ja ehkäpä saan miehen houkuteltua myös sinne ihanalle kirppikselle, jossa kerran kävimme. Iltapäivällä mennään lounaalle golfkentän lähellä olevaan kylään. Illan suunnitelmat ovat vielä auki. Tuskin mitään kovin haastavaa keksitään, kun voi olla, että parivaljakko on kierroksestaan uupunut. Mukavaa ainakin, että tänään paistaa aurinko ja asteita on noin 20. Täydellinen sää pelata!

Ei kommentteja: