keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pikku pikku päivitys edes

Voi hitku sentään! Ikuisuus taas mennyt edellisestä päivityksestä. On vaan ollu niin maan kauheasti kaikkea tapahtumaa, että ei ole ollut energiaa tai aikaa kirjoitella kuulumisia.

Nytkään sellaista virallista ei vielä tule, koska haluan ehdottomasti lisätä kuvat mukaan viinitilapäivitykseen. Kävimme siis ystäväpariskunnan kanssa autoretkellä, määränpäänä viinitila. Sellainen löydettiin tai itseasiassa useampiakin, mutta olimme sellaiseen aikaan liikenteessä, että pääsimme vain yhteen sisälle. Tästä siis päivitys tulossa myöhemmin kuvien kera.

Huomenna olen taas lähdössä käymään Suomessa, eli sunnuntaihin asti voi jopa mennä, ennen kuin uusi päivitys tulee. Koitan hiukan aktivoitua tässä asiassa, sillä en haluaisi menettää arvokkaita lukijoitani. Ja kukapa päivittämätöntä blogia jaksaa kauaa suosiakaan. Ehkä kaivan koneen lentokoneessa esille ja naputan sinne kertaheitolla parit tekstit.

Nyt olen menossa tekemään meille lounasta. Luvassa taas se aikaisemminkin mainitsemani viikuna-vuohenjuusto-kanasalaatti ja illaksi tehdään barbequekanaa, mac n cheeseä (kun jäi aikaisemmin tekemättä) ja uunissa pehmennettyjä kokonaisia valkosipuleja. Namskis! Ai niin ja ei sovi unohtaa pannukakkua, jonka aion myös roimaista uuniin. Saan siitä sitten huomenna koneeseen evääksi vähän mutusteltavaa ja on miehelläkin jotakin iltapalaa täällä sitten valmiina pariksi päiväksi.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille ja kohta on kuulkaas vappu! Ja kuninkaalliset häät... Pakko on tällä kertaa katsoa, kun viime häiden aikaan oli niin pieni, etten niistä oikeastaan mitään muista.

Ei kommentteja: