torstai 21. huhtikuuta 2011

Vierasvaraostoksia ja El Clasico -yritys

Jasso, kuulkaa! Se on taas aika uusille vieraille. Siellä ne taitavat jo kaasutella pitkin motaria. Tätä pariskuntaa saamme pitää luonamme sunnuntaihin saakka, jonka jälkeen ei taidakaan olla tiedossa varmoja tulijoita.

Eilen käytiin kaupassa ja ostettiin kaikkien aikojen ennätysmäärä tavaraa. Kaikki tietävät, miltä "juhannuskärry" näyttää, eli paljonkon ostoskärry pullistelee juhannustavaroiden määrästä. Tässä oltiin hyvin pitkälti samoilla linjoilla, ehkä jopa kolmanneksella mentiin yli. Ohhoh, aikamoiset pidot taitaa siis olla luvassa meille... :)

Suunnitelmissa ei ole vielä mitään muuta tarkkaa, kuin että tänä viikonloppuna menemme katsastamaan Valencian yöelämää. Hyvä juttu, että Hollo Valencia! -opuksessa olikin tässä kuussa vähän isompi esittely muutamista bilepaikoista. Siitä saadaan varmaan sanakirjan kanssa jotain selvää ja sitten vaan jalalla koreasti. Kivaa!

Muita ruokia ei ole vielä suunniteltu sen tarkemmin, mutta ainakin luvassa on grillattua provolone-juustoa (tätä ollaan muutamassa eri argentiinalaisessa ravintolassa syöty ja ihastuttu kovin), kana-mango-vuohenjuustopastaa ja sitten sellaisena koko porukan kasaustalkoona tehdään herkkuhampurilaisia. Katsoin jo kivan ohjeen sipulihillokkeeseen ja itsetehtyyn hampurilaiskastikkeeseen ja voi vautsi, miten herkullisilta ne näytti. Siihen kylkeen lykätään ehkä sitten mun bravuuri, eli Mac ´n Cheese. Nyt ei tainnu mennä kirjoitusasu ihan oiekin, mutta jahka teen sitä, niin otan kuvan pistän teille ohjeen ( ja oikean kirjoitusasun) kera tänne.

Eilen muuten käytiin kärkkymässä lippuja tuolla stadionin kulmalla. Siellä oli kasa viinanhajuisia keski-ikäisiä miehiä, jotka yrittivät kaupata lippujaan, sanoisinko melko suolaiseen hintaan. Täällä pelattiin siis El Clasico, eli Barcelona-Madrid jalkapallopeli. Lippujen hinnat olivat netissä 600 euron paikkeilla, paras tarjous mikä stadionin kulmalla kuultiin oli 450 euroa/ kpl. Paikat olisivat kyllä olleet aivan mahtavat, mutta ei todellakaan ollut edes lähellä, että olisi voitu sellaiset liput ostaa. Johonkin peliin ihan varmasti kyllä mennään, mutta tähän ei nyt ollut mahdollisuuksia. Oli kuitenkin hauska käydä siellä fiilistelemässä tunnelmaa, vaikka kyllä se koko eilisen päivän näkyi täällä rannallakin, kun fanit ottivat aurinkoa ennen matsin alkua. Se kyllä hiukka harmitti, kun en tajunnut, että ihana Cristiano Ronaldo olisi eilen pelannut siellä. Buhuu... Ehkä joskus pääsee näkemään sen kikkailuja vielä. Niin ja parastahan olisi ollut se, että Ronaldo ratkaisi koko laulun jatkoaikamaalilla.

Nyt vähän töitä, siivousta ja sitten suihkuun! Keli on muuten tänään ihan myrskyluokkaa, mutta huomiseksi on luvattu +23 ja aurinkoa. Saadaan lomalaisillekin vähän väriä pintään, nääs!

Oikein rentouttavaa ja kaunista pääsiäistä kaikille. Lämpimiä terveisiä lähelle, kauas ja ikuisuuteen.

Ei kommentteja: