perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hops lenkille ja sähköjohtopäivittelyä

Nyt heti aamutuimaan moikat kaikille! Heräsin heti hyvällä fiiliksellä ja katselin tuttuun tyyliin vähän Tunteita ja Tuoksuja. Nyt on aika sännätä lenkille ja ihanaa, mies tulee mukaan.

Sää on pilvinen, mutta kohtuullisen lämpimän tuntuinen. Tuulikin on maltillista. Niinpä ei ihan ehkä shortseissa parane lähteä, mutta trikoilla, T-paidalla ja tuulitakilla luulisi pärjäävän. Tuolla on tosi kostea ilma edelleen, eli hengittäminen on mukavan tuntuista.

Eilen illalla oli muuten pieniä kauhunhetkiä täällä meillä, kun huomattiin, että jossakin välkkyy ja pahasti. Yritin paikantaa epäsäännöllistä välähdystä siinä kuitenkin heti onnistumatta, kun samalla tiirailin Beckiä (ekaa kertaa eläessäni!). Sitten kerran satuin katsomaan ulos oikeaan aikaan ja huomasin, että antenni tuossa meidän talon vastapäisellä katolla rätisee. Kipinöitä lenteli, pieniä tulenlieskoja ja sitten näitä ihan selviä isoja sähköiskuja, jotka paukahtelivat ilmassa. Oli kova sade ja pimeää, niin näky oli aika pelottava. Varsinkin, kun sieltä tuleva sähköjohto (saattaa näkyä siinä eilisen päivityksen ekassa videossa) johtaa suoraan tähän meidän talon katolle. Itse näin jo sieluni silmin, kuinka tuli kiipeää sitten tuota johtoa pitkin tänne meidän talon katolla ja syttyy tuleen. Mies sanoi, että ei se sieltä minnekään kiipeä. Mutta että shköjohto voi palaa poikki ja sitten irrota ja tipahtaa kadulle. Ei kiva skenaario sekään.

Mietittiin, että Suomessa tällaisesta olis kyllä heti soittanut jonnekin, mutta täällä kun ei tiedä onko tuollainen normaalia vai ei, niin ei sitten ryhdytty mihinkään toimiin. Seurailtiin! ;) Ja eihän meillä tässä nyt heti mitään poliisin tai palokubnnan numeroa olisi ollutkaan saati siitä olisi käyty taas iso taisto, kumpi joutuu soittamaan ja yrittämään sönkätä jotakin espanjaksi. Rätinä ja liekit sitten loppuivat noin tunnin kuluttua, joten ei tehty asialle sitten muuta kuin päiviteltiin. Tai ehkä mä hoidin sen puolen, mutta kyllä mieskin nyökytteli...

Nyt lenkille! Haastan kaikki tänään jonnekin ulkoilemaan, paitsi jos edelleen on tuulista ja liukasta. Sitten on parempi vaikka Zumbata kotona! Kokeilin sitä siis eilen ja oli pakko sulkea verhot, kun nolotti niin omat hetkuminen. Saas nähdä, tuleeko kaivettua sitä levyä uudelleen enää esiin. Ehkä joskus!

Ei kommentteja: