perjantai 13. toukokuuta 2011

Kadonneet tekstit

Bloggerissahan on kahden päivän ajan ollut erinäisiä ongelmia ja niiden vuoksi blogistani on kadonnut kaksi viimeisintä päivitystä. Toinen oli Pilkun makaronilaatikko ja toinen mun shalottisipuli-feta-tomaattipyrépastaohje. Höh!

Vähän kyllä harmittaa, kun ne antaamuksella tänne väänsin ja nyt niitä ei enää ole missään. Googlesta löytyy "pilkun makaronilaatikko" -hakusanoilla linkki, mutta se ei ole kuitenkaan toiminnassa. Myös omissa tilastoissani lukee, että viimeisin päivitys on tehty 11.5, eli toissapäivänä, kun kirjoitin tuon IVAM-stoorin. Niinpä ne ovat nyt kadonneet bittiavaruuteen.

Täytyypä tässä nyt vähän koota ihtiään ja palata kirjoittamaan ohjeet uudemman kerran. Nyt ei pysty, kun pitää alkaa kokeilemaan ihka uutta pastareseptiä. Tähän tulee mm. kurpitsaa, savukinkkua, salviaa, valkkaria ja pinjansiemeniä. Eipä kuulosta hyvältä! Nam. Odotukset ovat korkealla.

Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille! Palaan asiaan taas myöhemmin mm. hauskan kokeiluohjeen merkeissä, joka eilen loihdittiin.

Ei kommentteja: