Tässä ohje tosi helppoon ja nopeaan pastaan. Lisäksi tähän tarvitaan älyttömän vähän aineksia, joista suurinta osaa voi lisäksi pitää aika pitkään säilössä. Tässäpä pieni, mutta tehokas lista:
4-5 shalottisipulia koosta riippuen
valkosipulia
fetaa
tomaattipyrétä
pennepastaa
oliiviöljyä
mustapippuria
Tätä kastiketta ei siis tosiaan tarvita kovin paljoa per annos, sillä maku on vahva. Tässä korostuukin siis se, että pasta keitetään varoen al denteksi.
Tämä on muuten mielestäni kelpo kasvisvaihtoehto muuten kasvisruokia karttaville henkilöille. Itse olin ennen aika vahvasti liha/kala/kana -naisia, mutta nykyään kiinnostun kyllä ihan kaikista ruoista, on niissä lihaa tai ei. Oikeastaan olen alkanut vähän jopa kallistumaan lihattoman puoleen, mutta katsellaan nyt. Tässä ruoassa on kuitenkin niin miehekkään vahvat maut, että tämä on kaikkien pelkäämistä luikeroisista mauttomuuksista kaukana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti