lauantai 21. toukokuuta 2011

Raps, raps – Paperihääpäivä!

Aurinkoista aamua! Tänään meillä on 1-vuotishääpäivä ja täytyy kyllä sanoa, että aika on mennyt nopeasti. Ensimmäinen avioliittovuosi on ollut aika lailla sellainen, kuin olin kuvitellutkin. Tiedossa oli kaksi useamman kuukauden mittaista vaihtoa ulkomailla, mutta yllätyksiäkin tuli muutama suuri. Nekin oikein iloisia ja ihania molemmat.

Tänään meillä on suunnitelmana suunnata tuonne Turialle, eli puistoon, joka ympäröi keskustaa. Leivoin tänä aamuna mahtavan makean kakun, joka muistuttaa kylläkin jo ennen naimisiinmenoa tehdystä matkasta Key Westiin. Kyllä vain, kyseessä on key lime lie, tuo hypermakea ja kirpeä juustokakku. Maistoin juuri lusikalla tuosta vuoan reunasta ja todella hyvää tuli. Jippii, se onnistui! Meillä ei täällä kotona ole kunnon mittaa, joten käytin hätäpäissäni desin mittana Actimel -juoman purkkia. Ja hei toinen jippii: mies kömpi juuri pedistä maistamaan kakkua ja kommentti oli "erinomaista". Taisi olla hääpäiväkehulisää tässä mukana!

Miehen rastina on koota meille kiva eilen ideoitu pastasalaatti. Siihen tulee pastaa, kanaa, punaista pestoa, kirsikkatomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa, kuullotettua punasipulia, cashewpähkinöitä ja korianteria. Mums, mums, siitä on pakko tulla hyvää! Ei muuta kuin kirjat, aurinkorasvat ja viltti mukaan ja pyörällä kohti puistopiknikiä.

Illalle varasimme aivan huipun kuuloisen esityksen, nimittäin flamencoa. Tässä linkki illan esiintyjän tanssiin. Kannattaa antaa tuon (6 minuuttinen video) ensin latautua loppuun, ennen kuin alkaa katsomaan. Saa sitten katsoa ilman katkoksia.

Huomenna onkin sitten superaikainen herätys, sillä 6.30 lähtee kone kohti Suomea. En varmaankaan ota konetta mukaan, eli jos en saa kännykällä jotakin muutamaa riviä tänne päivitettyä, niin sitten voi tulla pidempikin tauko. Suoraan Suomesta nimittäin jatkamme edellisessa postauksessani mainitsemallamme road tripillä niin, että minä lennän Barcelonaan ja mies ajelee täältä Valenciasta kentälle mua vastaan. Siitä alkaakin sitten taas ihan uudenlainen seikkailu... 

Oikein lämpimiä päiviä kaikille!

Ei kommentteja: