lauantai 5. helmikuuta 2011

Carrefour ja kohta kamiinan lämpöön

Vietimme rattoisan päivän Carrefourissa, eli Prisman tyylisessä paikassa etsien kaikenlaista lisätarviketta kotiimme. Pääasiana oli löytää vaaka (!), polttopuita olkkarin kamiinaan ja lisälämmitin. Kaikkea tarpeellista lähti mukaan ja vaikka meinasin jäädä hieromaan kauppoja myös ihan mielettömän hienosta pihakalustesarjasta, niin laskun loppusumma oli kohtuullinen.

Olemme miettineet auton ostoa täältä ja loppuvaiheessa sen ajamista Suomeen. Nyt kuitenkin vielä ajamme lyhyet pakolliset reissut taksilla tai ratikalla/metrolla. Ratikka menee ihan tuosta talon kulmalta ja sillä mies pääsee näppärsti kymmenessä minuutissa töihinkin. Taksilla mentiin nyt siksi, koska tavaraa oli TODELLA paljon.

Nyt istuskelen fleeceshaalin alla, koira kummassakin kankussa tiukasti kiinni ja katselen, kun mies koettaa saada kamiinaa palamaan. Hiukan on vaikeuksia, vaikka kerran jo käytiin terassilla ihailemassa piipusta tupruttelevaa savua. Oksennustauti näyttää menneen onneksi ohi, vaikka kesken kauppareissun tulikin taas kaamea kalpeus ja heikotus.

Ilmeisesti tehdään illalla ruokaa täällä kotona. Luvassa punkulla sävelletty tomaattijauhelihakastike ja pastaa. Oikein perinteistä siis, mutta innolla odottelen. Ihan ekana täälläoloiltana käytiin ravintolassa, missä mies söi aivan hillittömän herkullisen annoksen. Siinä oli vain hyvin grillattua possua suikaleina, oliiviöljyä runsaasti, valkosipulia sekä kevätsipulia. Voi miten yksinkertaista ja herkullista!

Nyt kamiinakin jo humisee.

Hasta Pronto!
(Nähdään pian!)

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Aika vinkeä asunto kyllä. Me tehtiin eilen ihan sikahyvää tomaatti-vuohonjuustopiirasta minkä ohjeen sain Apelta. Se oli netistä niin lähetän sen jos löydän sen nettiosoitteen. Meni koko vuoka! :)

Hyvää yötä!

Unknown kirjoitti...

Miten toinen yö meni? Joko kamiina lämpes eikä työntäny savua sisään? Pyydänkö kummitätiä tuomaan ens viikolla villasukkia tai hanskoja? :) Mutta onneks mennään kevättä kohti!