maanantai 21. helmikuuta 2011

Ruokakokemuksia ja railakkaita juttuja

Tervehdys kaikille ja pahoitteluni, että vieläkään ei ole tullut pidempää postausta täältä tunnelmista. Tädit vievät kaiken aikani – hyvässä!

Eilen kävimme koirien ja kanssa rantakävelyllä ja sitten suuntasimme lounaalle. Jouduimme haeskelemaan paikkaa aika lailla, vaikka olimme juuri kreivin aikaan (klo 14) liikkeellä. Rantakuppiloissa oli kyllä menoa ja melskettä, mutta tietysti myös hinnat vähän korkeammat ja ruokaa olisi pitänyt odotella noin 40-50 minuuttia. Päädyimme erääseen kivan näköiseen tavernaan, jossa meitä vastassa oli mitä erikoislaatuisin tarjoilijatar. Se huusi niin kovaan ääneen koko ajan ja vaikka sanoimme, että tarvitsemme hiukan aikaa umpiespanjalaisen menun tavaamiseen, oli hän kuitenkin koko ajan haukkana vieressä. Listalla oli mm. kolmea erilaista lihaa ja koetimme kysyä, millä lisukkeella (esim. pihvi pippurikastikkeella, pihvi salaatilla, pihvi ranskalaisilla....) mikin annos tulee, niin tarjoilija kiljui vain osoittaen kutakin annoskohtaa erikseen:" LIHAA, LIHAA, LIHAA..." Huh, no, se ei paljon selkiinnyttänyt asiaa, vaan otimme sitten hätäpäissämme salaatit. Ruoka oli kohtalaista, mutta lounashetkeen kuului vielä pari muutakin erikoista asiaa, joiden vuoksi siihen ravintolaan ei välttämttä ole intoa mennä uudelleen.

Illalliseksi suuntasimme italialaiseen pizzeriaan. Pitsat oli tosi hyviä, mutta hullun suolaisia! Palvelu tosi hyvää ja muutenkin mukava paikka. Juurikin yksi tädeistä tuolta vinkkasi, että josko ravintolan kokki olikin niin kovin rakastunut! Siitä kuulemma tulee aina suolaista ruokaa, kun umpirakastunut kokki tekee ruokaa. Ehkä näin... :)

Nyt kuitenkin joudun jälleen sanomaan so long ja suuntaamaan tätien kanssa vielä vähän tuliaisostoksille. On ollut niiiiin hauskaa! Jutut on aivan hulluja ja pohdinkin jo moneen otteeseen, että jos minä olen vuosikymmenten jälkeen vielä noin hauska ja simpsakka, niin tässä ei ole kuulkaa mitään hätää.

Ei kommentteja: