keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Suomalainen TV lievitti ikävää

Täällä on ilmat niin paljon lämmennyt, että meidän talokin on pikku hiljaa tullut lämpimämmäksi. Eilen illalla nimittäin nappasin tuon ilmalämpöpumpun kokonaan pois päältä, sillä se piti niin kauheeta mekkalaa. Lisäksi tuuli ulvoi ihan mielettömästi nurkissa ja tuolla meidän sisäpihalla ja se oli tarpeeksi meteliä siihen hetkeen.

Meillä on siis noin 4 neliön kokoinen sisäparveke tuossa makuuhuoneen vieressä ja siellä tuuli pyörii oikein urakalla. Siellä meillä on sellainen pikku grilli, jonka voimin tullaan varmasti jotkut barbeque-juhlat pitämään! Tosin tällä hetkellä se on vielä aivan mustan mönjän peitossa, eli joko hinkataan se käyttökuntoon tai sitten ostetaan jokin halpa pallogrilli siihen. Ja sitten ei kun läskit vaan tuleen!

Eilen sitten väsäsin itselleni tosiaan bolognesen, eikä siinä nyt ollut mitään ihmeellistä. Hyvää oli ja kaikki meni niinkuin pitikin, mutta en nyt ala sen reseptiä laittamaan, koska se aikaisempi jauhelihakastikeresepti (makea) on kuitenkin niin peruspohja, jonka mukaan voi sitten muunnella makuja miten tykkää.

Eilen ruokaa syödessäni mietin, että nyt olisi ihan katsella jotakin suomalaista ohjelmaa. Niinpä sitten lähdin googlaamaan, että mitkä netti-tv -palvelut toimivat Suomen ulkopuolella. Nelosen Ruutu.fi ja Maikkarin Katsomo kun toimovat ikävä kyllä vain Suomessa. Löysinkin aivan erinomaisen ja myös ilmaisen paikan, nimittäin täältä. Oma vanha rakkineenikin jaksaa toistaa sitä pätkimättä! Niinpä sieltä sitten katselin eilen Muodin huipulle -ohjelman loppua ja Suomen Top Chefia. Pääasia oli päästä kuulemaan suomea ja kyllähän mä tuosta Muodin huipulle -ohjelmasta tykkäänkin..

Niinpä siis heräsin tänään heti aikaisin aamusta, koska haluan katsoa Tunteita ja Tuoksuja.
Tiedän, tiedän, se on kamala ja ihmisten aivoja tehokkaasti pehmentävä ohjelma...

Nyt vielä tovi Studio 55:sta ja hapankorppuleivät tekoon, niin saan oikein kunnon viihdekatsomon tähän pöytäni ääreen.

Ei kommentteja: