keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tähän astisen elämäni avarin kuntosali

Tänään kävin taas lenkillä ja nyt (hillitömän suosion ja kysynnän myötä) jaan kanssanne muutamia valio-otoksia kuntosalilaitteistostamme. Mainittakoon, että laitteet eivät ole suoranaisia lihaskuntolaitteita, sillä vastuksia ei voi säätää = niitä ei ole. Liikkuvuutta nämä kyllä silti lisäävät. Kuntosali on tilava, raikas, lähellä, ilmainen ja suosittu kaikenikäisten keskuudessa.

Heiluri, jossa vitkutellaan jalkoja puolelta toiselle

"Prässi", eli tässä työnnetään istuma-asennosta jalat suoriksi

Pyöränkieputus

Cross trainer, eli lenkkeilyä niveliä rasittamatta

Toinen vitkuttelulaite, jossa jalat viedään vuorotahtia eteen ja taakse
Pahoittelen, että kuvat ovat osa vinksallaan ja osa kehnosti rajattuja, mutta kameran akku vilkutti punaista, joten piti olla nopea. Halusin saada laitteista kuvat, koska tänään ei ole tapahtunut oikeastaan yhtään mitään. PAITSI kiitos siskon, sain Skype-yhteyden Manchesteriin = Manseen = Tampereelle ja skypettäminen sujui mallikkaasti myös yli ysikymppiseltä mummiltani. Asiallista!

Este es mi esposo.
Tässä on minun aviomieheni.

Esta es mi esposa.
Tässä on minun aviovaimoni.

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kivaa! Ja noita oli yhdessä vaiheessa täällä Tampereen Kaupissakin mut mä en ole oikein varma onko enää. Hauskoja vempeleitä, jostain aasiasta päin idea kait on rantautunut eurooppaan :)

ape kirjoitti...

SoNmooRO!

Ihan tuntuu että nää mun kommentit ei tule perille. Tuleeko??

Anonyymi kirjoitti...

SoMooRo!

Siis tulee!!. Hienoja kuvia. Aivan upea se pyörähärveli. Kubistinen taideteos, varjolla. Hiano!
Tomille terkkuja.
-19° lunta ei ole satannu.

ape

Pilkku kirjoitti...

Moro, kyllä tulee perille!

Mullon tässä vaan sellanen tsydeemi, että kommentit tulee tarkistettavaksi ennenkuin ne julkaistaan. Tää siksi, koska mun blogi on avoin kaikille ja sitä voi kommentoida myös anonyymisti. Jotain seulaa tähänkin hommaan siis tarvitaan. :)

Ja juu, se pyöränveivauskuva onnistu oikein kivasti, kun mahtui varjo kuvaan ilman että itse laite olisi jäänyt liian pieneksi taustalle.

Niin juu ja Tiia, voin todella kuvitella, että noi urheiluhärvelit olis juurikin jostakin Japanista päin lähtöisin. Sen näköisiä vempeleitä, nääs.

Pilkku kirjoitti...

Niin juu ja tsemppiä sinne nyt sen snön kanssa. Ja jos alkaa liikaa ahdistaa, niin nokka kohti Valenciaa. On oikeen aito, espanjalainen kaupunki.

Kyllä täällä on tilaa useemmallekin maalarille! :)