lauantai 5. helmikuuta 2011

Eka yö jääkaapissa

Aamu! Onneksi! Olipahan nimittäin yö.

Mies sairastui pahemmanlaatuiseen oksennustautiin illalla ja vietti vessan betonilattialla yönsä. Sinne sitten vilttiä vaan mukaan, sillä paikka ei todellakaan lämmennyt pattereiden voimalla. Koko yö oli todella kylmä (ehkä max. 12-15 astetta), koska ulkolämpötila laski yön aikana nollaan ja tässä meidän luonteikkaassa asunnossamme ei ole ollenkaan eristystä, siis minkäänlaista.

Kolmella peitolla nukuttiin, eikä illalla voinut kuvitella lukevansa, kun oli vain yhdet hanskat mukana! Mies veikkasi, että taloa on pidetty niin pitkään lämmittämättä, että kestää aikaa, että tämä lämpiää. Olen samaa mieltä, mutta kyllähän jokainen kylmä yö viilentää tätä lisää. Ulkoseinät ovat siis kaikenkaikkiaan noin 10 sentin paksuiset...

Yö oli hiljainen ja muuten rauhallinen. Onneksi oli tosiaan noita peittoja ja kaksi karvaista, liikuteltavaa lämpöpatteria jaloissa.

Aurinko paistaa tuolla ulkona ja näyttää tulevan kaikin puolin hieno päivä. Forecakin lupailee 18 asteen lämpötilaa, mutta kohta kun vien koirat ulos, niin päälleni puen villakangastakin enkä shortseja. Tällä hetkellä asteita on +4.

Jäipä mun eilinen runollinen lopetus täysin huijaukseksi, sillä eihän mulla mitään cavaa tuolla ollutkaan! Se oli kaupassa suunnitelma, mutta jäi jollekin hyllylle, kun loppui tavaroiden kanssa kädet kesken. Ehkäpä siis tänään, katsotaan nyt miten tuo mies tuosta tokenee.

Jos jää heti alkuun postaukset väliin, niin luultavasti olen saanut tartunnan, vaikka hieroin käsidesiä näppeihin parin tunnin välein yöllä. Vähän nauratti, että mies oksentaan vessassa ja minä toimeliaana desinfioin käsiäni toissessa huoneessa. Saas nähdä, kuinka tässä käy.

Kiitokset muuten vinkistä! Blogi löytyy nyt myös Ilta-Sanomien ylläpitämästä Blogilistasta. Sieltä löytyy kasapäin myös muita mielenkiintoisia suomenkielisiä blogeja.

http://www.blogilista.fi/

Buenos días!
(Hyvää päivää klo 14 saakka)

Ei kommentteja: